+31 6 46460637 contact@moederbedrijf.com

Het concept van de broodbriefjes is zo simpel als het klinkt: geef iets liefs voor bij de lunch. De makers van de broodbriefjes zijn: Jildou en Kim. Zij maken wekelijks lieve briefjes voor in broodtrommel. Ze kunnen natuurlijk ook in de tas, een jaszak, het hoofdkussen, op de ontbijttafel of via app. Iedere week worden er nieuwe briefjes gemaakt en op de site broodbriefjes.nl gepubliceerd. En het leuke is: je kunt ze zelf uitprinten en uitdelen.

Het idee ontstond doordat ze zelf moeder zijn van de mooiste en liefste kinderen van de wereld en ze wilden graag hun vindingrijkheid en fantasie prikkelen. Zo begonnen ze met het stoppen van kleine briefjes in de broodtrommel van hun kroost.

Dit werd met zoveel enthousiasme ontvangen dat zelfs ook klasgenootjes er naar uit keken om de briefjes te ontvangen. Zo kregen ze de wens dat alle broodbakjes gevuld zouden worden met deze inspirerende briefjes. En begonnen ze met het wekelijks bakken van broodbriefjes en -wat fijn- ze plaatsten deze online.

Het moederbedrijf is ook enorme fan van deze briefjes. Ze staan voor aandacht en liefde en het zorgt zeker voor een blij en verbonden gevoel. We zochten de liefste briefjes voor je uit voor aan het begin van dit schooljaar.

 

 

Share This