introductietekst-

moedersgezocht/vacatures

Moeders gezocht

 

Als moeder ben je duizendpoot en multi-tasker in het kwadraat. Je bent verantwoordelijk voor de opvoeding. Je bent onder andere psycholoog, pedagoog, maatje, logistiek manager, verpleegkundige en kok tegelijkertijd.

 

Moeder ben je door je unieke vaardigheden en kwaliteiten. Je geeft onbaatzuchtig liefde en je hebt eindeloos empatisch vermogen. De gemeenschappelijke factor die je deelt met andere moeders overal ter wereld is onvoorwaardelijke liefde voor je kind(eren).

 

Je bent rots in de branding en je staat voor veiligheid en geborgenheid.

 

Je bent deel van het geheel in de wereld en diens als voorbeeld voor de toekomst van ieder kind.

 

Je hebt een eigen gezin met eigen normen en waarden en gewoontes afhankelijk van je eigen situatie

 

Je bent full-time moeder of je bent moeder met ook werkzaamheden naast je gezin afhankelijk van je eigen wensen of situatie.

 

Je geeft op een unieke manier vorm aan je gezin waarbij de onvoorwaardelijke liefde de gemeenschappelijke factor is.

 

Opleidingseisen

 

Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig. Dit is een van de weinige beroepen waar geen opleiding voor bestaat. Moederschap is een uniek beroep. Het is een roeping die vanuit het hart maar ook vanuit het hoofd wordt aangestuurd.

 

Gaandeweg het moederschap komt bijscholing vanzelf op de weg van iedre moeder. Vanwege ervaringsmomenten die vaak fonkelnieuw zijn. Dit geldt voor het eerste kind, maar ookbij ieder daaropvolgend bijzonder kind in specifieke situaties.

 

Een moeder handelt daarom meer vanuit intuitie, compassie en commitment. Collegamoedersen eigen moeders zijn vaak een prima partner voor intervisie en bijscholing in het traject van opvoeding.

 

De unieke vaardigheden van iedere moeder alsmede haar achtergrond zullen veelal bepalend zijn voor de manier waarop zij haar moederschap zal invullen. Moeder ben je voor het leven. Het is een beroep met absolute baangarantie en toekomstperspectief en kan fulltime of deels parttime worden uitgevoerd.

 

Locatie

 

Als moeder ben je spiun in het web aan het thuisfront. In het gezin en op school ben je gezichtsbepalend voor kleine kinderen en toevluchtsoord in vreugde en verdriet. Het gezin als systeem en organisatie is je dagelijkse omgeving.

 

Arbeidsvoorwaarden

 

Het salaris van een moeder blijkt van onschatbare waarde en heeft zich tot nu toe niet laten uitdrukken in een bruto maandsalaris. Je werkt meer dan 112 uur per week als je kiest voor fulltime moederschap. Je hebt geen recht op vakantiedagen. Je bent dag en nacht beschikbaar. Je zou op basis van al je werkzaamheden recht hebben op minstens 240 000 euro, maar je doet het onbaatzuchtig en uit liefde.

 

De functie wordt op een eigen vormgegeven locatie vervuld waardoor een persoonlijke sfeer gecreƫerd wordt die door ieder op een eigen manier wordt vormgegeven.

 

Competenties, skills en vaardigheden

 

Energie, Stressbestendig, plannen en organiseren, sensitiviteit, anticiperen, intuitie

 

Netwerk

 

Familie, school, vrienden en collegamoeders

 

Arbeidsperspectief en doorgroeimogelijkheden

 

Moeder zijn is een topbaan met goede doorgroeimogelijkheden naar spiritueel niveau. De voldoening en waarde die ze zelf hecht aan haar taak kunnen een moeder maken tot een bijzonder mens wat een toegevoegde waard is voor haar gezin maar ook daarbuiten. Ophet werken de banden met de familie

Share This